Mājās gatavots mīkstais siers

Mājās gatavots mīkstais siers Foto: Mājās gatavots mīkstais siers

Sastāvdaļas

  • 1 litrs piena
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 200-300 g skābā krējuma
  • 3 olas

Pagatavošana

  1. Uzvāra sālītu pienu.
  2. Skābo krējumu sakuļ ar olām.
  3. Tikko piens sāk vārīties, pievieno skābā krējuma maisījumu un, maisot, turpina vārīt 5 minūtes.
  4. Tikko sāk izdalīties sūkalas, biezo masu izspiež caur sietu vai marli.
  5. Pilnībā notecina sūkalas un pēc dažām stundām var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes