Mājās gatavotas vafeles

Mājās gatavotas vafeles Foto: Mājās gatavotas vafeles

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • 5 olas
  • 250 g sviesta
  • 2 bundžas vārīta iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Vafeļu mīklai jābūt šķidrai, to gatavo no olām, cukura, miltiem un sviesta.
  2. Svarīgi visu kārtīgi samaisīt, lai masa būtu viendabīga.
  3. Katru vafeli vafeļu pannā cep 1-2 minūtes.
  4. Gatava vafele jāsarullē uzreiz, jo tā ātri atdziest un kļūst trausla.
  5. Vafeli visvieglāk sarullēt ar zīmuļa, kas ietīts folijā, palīdzību.
  6. Sarullētās vafeles pilnībā atdzesē.
  7. Vafeles pilda ar vārītu iebiezināto pienu un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes