Maizes zupa

Maizes zupa Foto: Maizes zupa

Sastāvdaļas

  • 600 g rupjmaizes
  • 8 glāzes ūdens
  • 130 g cukura
  • 100-150 g kaltētu augļu
  • 70 g dzērveņu
  • kanēļu miziņa
  • citrona miziņa
  • 1 glāze putukrējuma

Pagatavošana

  1. Klona vai Zemnieku maizi (bez garozas) cepeškrāsnī apgrauzdē brūnu, pārlej ar verdošu ūdeni un slēgtā traukā atstāj apmēram 1 stundu.
  2. Pēc tam maizi  ar visu šķidrumu izberž caur sietu, pievieno cukuru, garšvielas, noskalotus kaltētus augļus un dzērveņu sulu,vāra, līdz augļi mīksti.
  3. Atdzesētu zupu pasniedz deserta šķīvjos. Katrā šķīvī ieliek saputotu putukrējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes