Sastāvdaļas
- 55 g baltmaizes
- 10 g sviesta
- 1/2 tējkarotes kanēļa
- 35 g cukura
- 25 g rozīņu
- 100 ml piena
- 1 ola
- vaniļas cukurs
- sāls
Pagatavošana
- Baltmaizi sagriež nelielos kubiciņos.
- Cepamo trauku ietauko ar sviestu.
- Kanēli sajauc ar cukuru, sāli un rozīnēm.
- Maizi sajauc ar vaniļas cukuru, pienu un sakultu olu.
- Maizes masu izkārto cepamajā traukā, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
- Pudiņu liek sagatavotā veidnē ar ūdeni.
- Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 45-55 minūtes, līdz kļūst zeltaini brūns.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!