Maigās šniceles ar olu

Maigās šniceles ar olu Foto: Maigās šniceles ar olu

Sastāvdaļas

  • 700 g cūkgaļas
  • 100 g baltmaizes
  • 1/2 glāzes piena
  • 1 sīpols
  • 9 olas
  • 150 g siera
  • sāls, pipari, hmeli-suneli garšviela, zaļumi pē garšas

Pagatavošana

  1. Baltmaizi izmērcē pienā.
  2. Cūkgaļu samaļ, kopā ar izmērcēto baltmaizi, sīpolu, sāli, pipariem, hmeli-suneli garšvielu.
  3. Pielej pienu, kārtīgi samaisa.
  4. Pievieno 1 olu, atkal samaisa.
  5. Ņem pilnu sauju maltās gaļas masas, veido kotleti laiviņas formā, liek ietaukotā veidnē.
  6. Ar karoti maltās gaļas laiviņās veido padziļinājumu, veidni liek krāsnī, cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
  7. Pēc noteiktā laika, veidni izņem, iekaisa rīvētu sieru tieši padziļinājumā, katrā padziļinājumā iesit 1 olu.
  8. Olu iesit uzmanīgi, lai olas baltums nepārlīst pāri.
  9. Apkārt olas dzeltenumam uzkaisa sieru, turpina cept krāsnī 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes