Sastāvdaļas
- 200 g loku
- 3 olas
- 150 g skābā krējuma
- 1 glāze miltu
- 150 g vārītas vistas krūtiņas
- 70 g cieta siera
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
- šķipsniņa sodas
- 1/2 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Lokus sakapā.
- Vārīto vistas gaļu sīki sagriež.
- Sieru smalki sarīvē.
- Olas sakuļ ar mikseri, pievieno sāli, skābo krējumu, miltus, cepamo pulveri, sodu - samaisa.
- Maisījumam pievieno lokus un vistas gaļu.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr paliek brūngans.
- Izņem no krāsns, pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept, kamēr siers sakūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!