Sastāvdaļas
- 200 g liellopu maltās gaļas
- 40 g baltmaizes
- 1 cieti vārīta ola
- 20 g rīvmaizes
- 1 sīpols
- pētersīļi
- sāls
- melnie pipari
- augu eļļa
Pagatavošana
- Sīpolus smalki sagriež liek uz pannas eļļā un cep.
- Maizei lej ūdeni un atliek maliņa.
- Gatavojam pildījumu, cieti vārītu olu sakapā, pievieno rīvmaizi, pētersīļi un daļu no ceptiem sīpoliem visu kārtīgi samaisa.
- Maizei pievieno atlikušo daļu sīpolus, paber ar sāli,pipariem liek klāt malto liellopa gaļu un mīca līdz masa paliek viendabīga.
- No gaļas masas veido plācenīti, tā vidū liek pildījumu.
- Veidoto kotleti, apviļāt rīvmaizē un apcepiet no abām pusēm un kārto cepam traukā.
- Kotletes liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C temperatūrā 10-12 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!