Sastāvdaļas
- 300-500 g liellopu gaļas
- 300-500 g dažādu gaļas veidu
- 150 g sīpolu
- 200 g sālītu gurķu
- 4-5 ēdamkarotes tomātu pastas
- 3 ēdamkarotes kaperu
- malti melnie pipari
- 3-4 lauru lapas
- olīveļļa
- citrons
- zaļumi
- melnās olīvas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vāra gaļu - buljonam jābūt stipram, aromātiskam.
- Sagriež izvārīto liellopu gaļu, šķiņķi, desu, cīsiņus - plānās šķēlītēs.
- Gurķus sagriež plānos salmiņos.
- Sīpolus sagriež gredzenos.
- Sutina sīpolus tomātu pastā un olīveļļā.
- Verdošā buljonā liek visas gaļas - uzvāra.
- Tad liek gurķus un sīpolus, atkal uzvāra, samazina uguni un turpina vārīt 10 minūtes.
- Pievieno lauru lapas, olīvas, kaperus, lai izkarsējas.
- Pasniedz ar citronu šķēlītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!