Liellopu gaļas sautējums austrumnieku gaumē
Citu tautu receptes
Gaļas ēdienu receptes
Sautējumu receptes
augu eļļa
brūnais cukurs
burkāni
citrona sula
karijs
kartupeļi
ķiploka daiviņas
kokosriekstu piens
liellopu gaļa
malti melnie pipari
pastinaki
pētersīļu zaļumi
sāls
sīpols
Foto: Liellopu gaļas sautējums austrumnieku gaumē
Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 1 kārbiņa kokosriekstu piena
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 1/2 ēdamkarotes karija
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 3 burkāni
- 2 pastinaki
- 3 kartupeļi
- 100 g šampinjonu
- sāls
- malti melnie pipari
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež strēmelītēs.
- Sīpolu sīki sasmalcina, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi.
- Pastinakus nomizo un sagriež stienīšos, kartupeļus - kubiņos.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C.
- Karstumizturīga traukā uzkarsē eļļu, pieliek gaļu un apbrūnina.
- Pievieno sīpolus un ķiplokus, pēc pāris minūtēm iemaisa karija pulveri, kokosriekstu pienu, brūno cukuru un citrona sulu.
- Pārsedz ar vāku un cep aptuveni 1 stundu.
- Pievieno pastinakus, burkānus, kartupeļus, sagrieztus šampinjonus un cep vel 30 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
recepte skatīta ... reizes
Šodien skatītākās receptes