Liellopu gaļas sautējums ar konservētam pupiņām

Liellopu gaļas sautējums ar konservētam pupiņām Foto: Liellopu gaļas sautējums ar konservētam pupiņām

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 200 g konservētu balto pupiņu
  • 1 zaļais saldais pipars
  • 2 sīpoli
  • 1 tomāts
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 tējkarote maltas paprikas
  • 1 tējkarote miltu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež strēmelītēs.
  2. Saldajam piparam izņem sēklas, pāksti sagriež gabaliņos.
  3. Sagriež tomātu daiviņās.
  4. Pannā sakarsēta eļļā, liek gaļu, sīpolus, pārkaisa ar maltu papriku un apcep.
  5. Pielej ūdeni un sautē, līdz gaļa ir pusmīksta.
  6. Pievieno saldo piparu, tomātu un sautē 10 minūtes.
  7. Pievieno pupiņas, pieber sāli pēc garšas un samaisa.
  8. Krējumu sajauc ar miltiem, pārlej sautējumam un sautē vēl 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes