Sastāvdaļas
- 150 g liellopu gaļas
- 100 g ķirštomātu
- 50 g paipalu olu
- 100 g lapu salātu
- 10 ml olīveļļas
- 5 ml ābolu etiķa
- 10 ml sinepju
- 5 g ķiploku
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vārītu liellopu gaļu un lapu salātus sagriež salmiņos.
- Mērcei - olīveļļu samaisa ar etiķi, smalki rīvētiem ķiplokiem, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Lapu salātus, liellopu gaļu un mērci samaisa.
- Ķirštomātus un cieti vārītas paipalu olas pārgriež uz pusēm.
- Traukā liek lapu salātus un liellopu gaļu, virsū izkārto tomātus un olas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!