Liellopu gaļas ragū

Liellopu gaļas ragū Foto: Liellopu gaļas ragū

Sastāvdaļas

  • 250 g liellopa gaļas
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 neliels sīpols
  • malti melnie pipari
  • šķipsniņa cukura
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • konservēts gurķītis

Pagatavošana

  1. Gaļu ātri noskalo aukstā ūdenī, sagriež gabaliņos, liek verdošā sālsūdenī un uz lēnas uguns vāra apmēram pusotru stundu.
  2. Buljonu nolej un izkāš caur sietu.
  3. Miltus apbrūnina karstos taukos un pievieno sīkos gabaliņos sagrieztus sīpolus.
  4. Pamazām pielej buljonu, pavāra 10 minūtes, tad pieliek sāli, piparus, šķipsniņu cukura un citrona sulu.
  5. Gatavo gaļu saliek mērcē un atstāj 10 minūtes ievilkties.
  6. Pirms pasniegšanas pievieno sīki sagrieztu gurķīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes