Sastāvdaļas
- 250 g liellopa gaļas
- sāls
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 neliels sīpols
- malti melnie pipari
- šķipsniņa cukura
- 1 tējkarote citrona sulas
- konservēts gurķītis
Pagatavošana
- Gaļu ātri noskalo aukstā ūdenī, sagriež gabaliņos, liek verdošā sālsūdenī un uz lēnas uguns vāra apmēram pusotru stundu.
- Buljonu nolej un izkāš caur sietu.
- Miltus apbrūnina karstos taukos un pievieno sīkos gabaliņos sagrieztus sīpolus.
- Pamazām pielej buljonu, pavāra 10 minūtes, tad pieliek sāli, piparus, šķipsniņu cukura un citrona sulu.
- Gatavo gaļu saliek mērcē un atstāj 10 minūtes ievilkties.
- Pirms pasniegšanas pievieno sīki sagrieztu gurķīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!