Liellopu gaļas cepta fileja
Gaļas ēdienu receptes
Receptes vakariņām
Teļa gaļas ēdieni
augu eļļa
liellopa gaļas filejas
malti melnie pipari
milti
saldā paprika
seleriju sāls
Foto: Liellopu gaļas cepta fileja
Sastāvdaļas
- 2 šķēles filejas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote saldās paprikas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- seleriju sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Filejas noskalo un aukstā ūdenī un, ja nepieciešams, noņem plēves.
- Gaļu panē miltu un paprikas maisījumā.
- Pannā uzkarsē eļļu.
- Katru filejas pusi cep apmēram 4 minūtes.
- Pārkaisa ar seleriju sāli un pipariem.
... reizes
Šodien skatītākās receptes