Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 3 burkāni
- 2 tomāti
- 1 paprika
- 100 ml saldā krējuma
- 2-3 ēdamkarotes olīveļļas
- garšvielas liellopu gaļai
- lauru lapa
- ķiploki
- 5-6 kartupeļi
Pagatavošana
- Liellopu gaļu atdala no dzīslām un plēvēm, sagriež gabalos.
- Sautējamā katlā lej olīveļļu, liek liellopu gaļu un uz lēnas uguns, uzliekot katlam vāku apcep (bez sāls).
- Kad gaļa kļuvusi zeltaina, pielej ūdeni tik daudz, lai tas pārklāj gaļu, turpina sautēt 30 minūtes.
- Tiklīdz ūdens ir iztvaikojis, pievieno sagrieztus sīpolus, mazliet apcep.
- Pievieno sagrieztus burkānus un papriku, mazliet pacep, tad pievieno sagrieztus tomātus, kartupeļus, garšvielas, saldo krējumu.
- Visu sautē, katlam uzliekot vāku, 40-60 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!