Sastāvdaļas
- 300 g maltas liellopu gaļas
- 2 cieti vārītas olas
- 50 g baltmaizes
- 1/4 glāzes piena
- 1 sīpols
- pētersīļi
- sāls
- malti melnie pipari
Mērcei:
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 glāze tomātu sulas
- 10 g pētersīļu
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Malto gaļu samaisa ar sakapātu sīpolu, pētersīļiem, pienā izmērcētu baltmaizi, pieber sāli, piparus - izveido bumbiņas.
- Katrā maltās gaļas masas bumbiņā, izveido padziļinājumu, tajā liek pusi cieti vārītas olas, ar olas baltumu uz augšu.
- Gatavo mērci - miltus apbrūnina augu eļļā, izšķīdina tomātu sulā, pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus.
- Sagatavotās ligzdiņas liek veidnē, pārlej ar mērci, cep sakarsētā krāsnī - 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!