Liellopu gaļas „Bezdelīgu ligzdas”

Liellopu gaļas „Bezdelīgu ligzdas” Foto: Liellopu gaļas „Bezdelīgu ligzdas”

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas liellopu gaļas
  • 2 cieti vārītas olas 
  • 50 g baltmaizes 
  • 1/4 glāzes piena 
  • 1 sīpols
  • pētersīļi
  • sāls
  • malti melnie pipari
Mērcei:
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 ēdamkarote miltu 
  • 1 glāze tomātu sulas
  • 10 g pētersīļu 
  • sāls 
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Malto gaļu samaisa ar sakapātu sīpolu, pētersīļiem, pienā izmērcētu baltmaizi, pieber sāli, piparus - izveido bumbiņas.
  2. Katrā maltās gaļas masas bumbiņā, izveido padziļinājumu, tajā liek pusi cieti vārītas olas, ar olas baltumu uz augšu.
  3. Gatavo mērci - miltus apbrūnina augu eļļā, izšķīdina tomātu sulā, pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus. 
  4. Sagatavotās ligzdiņas liek veidnē, pārlej ar mērci, cep sakarsētā krāsnī - 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes