Liellopu gaļas azū tatāru gaumē

Liellopu gaļas azū tatāru gaumē Foto: Liellopu gaļas azū tatāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 5 sīpoli
  • 3 sālīti gurķi
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 glāze gaļas buljona
  • 1 kg kartupeļu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls, pipari, lauru lapa

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, sagriež salmiņos un cep sakarsētā sautējamā katlā, augu eļļā.
  2. Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr sīpoli ir mīksti.
  3. Pievieno tomātu pastu, sīki sagrieztus sālītos gurķus, uzlej buljonu un sautē, katlam uzliekot vāku, kamēr gaļa ir gatava.
  4. Pannā cep salmiņos sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, tos pārliek sautējamā katlā pie gaļas.
  6. Pievieno sāli, piparus, lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
  7. Uzmanīgi visu samaisa un turpina sautēt 5-7 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes