Liellopu gaļa ar sinepju mērci

Liellopu gaļa ar sinepju mērci Foto: Liellopu gaļa ar sinepju mērci

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • garšsaknes
  • sāls
  • 1/2 l ūdens
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • šķipsniņa cukura
  • sauso garšvielu maisījums

Pagatavošana

  1. Gaļu ātri noskalo aukstā ūdenī.
  2. Katliņā ielej 1/2 l ūdens, pieliek sāli, garšsaknes un uz lēnas uguns vāra vismaz 60 minūtes.
  3. Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona un sadala gabalos.
  4. Buljonu izkāš caur sietu.
  5. Miltus viegli apbrūnina sviestā un, nepārtraukti maisot, pielej 1/4 l buljona.
  6. Mērcei pieliek sinepes un ātri uzkarsē.
  7. Gatavajai mērcei pievieno sāli, cukuru un garšvielas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes