Liellopu gaļa ar sēnēm un speķi

Liellopu gaļa ar sēnēm un speķi Foto: Liellopu gaļa ar sēnēm un speķi

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 4 ēdamkarotes tauku
  • 150 g speķa
  • 500 g sēņu
  • 15 graudiņi melno piparu
  • 2 glāzes karsta ūdens
  • sāls
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļu sagriež gabaliņos un apcep taukos, pieliek sāli un piparus.
  2. Trauka apakšu izklāj ar plānām speķa šķēlītēm, uz tam uzliek gaļu, virs gaļas - sagrieztas sēnes.
  3. Pielej karstu ūdeni, pieliek piparu graudiņus un sāli un uz lēnas uguns cieši aizvākota katlā sautē gatavu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes