Sastāvdaļas
- 1 kg liellopa gaļas
- 200 g cieta siera
- 150 ml saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes sinepju
- sāls
- garšvielas
Pagatavošana
- Liellopa gaļu noskalo, sagriež šķēlītēs.
- Apsāla un ierīvē ar garšvielām.
- Cep gaļu augu eļļā, no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavo mērci - saldo krējumu lej katlā un uzvāra.
- Sieru sarīvē, pievieno saldajam krējumam, tikko tas ir izkusis, noņem no uguns un pievieno sinepes.
- Kārtīgi samaisa, pārlej gaļai, uzliek pannai vāku, sautē, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!