Lavašs ar ceptu vistu un dārzeņiem

Lavašs ar ceptu vistu un dārzeņiem Foto: Lavašs ar ceptu vistu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 3 lavaša plāksnes
  • 1 vistas fileja
  • 100 g lapu salātu
  • ķirštomātiņi
  • 1 gurķis
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote kečupa
  • 10 g sviesta
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, cep sakarsētā pannā, garšvielas pievieno pēc garšas.
  2. Dārzeņus sagriež gabaliņos, pārlej ar majonēzi.
  3. Uz lavaša liek ceptos vistas gaļas gabaliņus, uzklāj kečupu, virsū liek 1-2 ēdamkarotes dārzeņu salātu, ietin lavašā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes