Lavaša uzkoda ar kausēto sieru, desu un tomātiem

Lavaša uzkoda ar kausēto sieru, desu un tomātiem Foto: Lavaša uzkoda ar kausēto sieru, desu un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums lavaša
  • 200 g kausētā siera
  • 250 g desas
  • 200 g tomātu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 g diļļu
  • 2 olas
  • 1,5 tējkarotes miltu 

Pagatavošana

  1. Desu un tomātus sagriež, dilles, ķiplokus sasmalcina.
  2. Lavašu sagriež vairākos kvadrātos. 
  3. Lavaša kvadrātus noziež ar kausēto sieru.
  4. Uz noziesto lavašu liek dilles, ķiplokus, desu, tomātus, virsū liek otru lavašu.
  5. Šādi izliek visus lavaša kvadrātus.
  6. Bļodā sakuļ olas, pievieno mazliet miltu, katru lavaša uzkodu apviļā olu-miltu maisījumā un cep pannā, no abām pusēm. 
  7. Gatavu lavaša uzkodu pasniedz ar grieķu jogurtu vai skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes