Sastāvdaļas
- 1 lavaša plāksne
- 150 g cieta siera
- 6 olas
- 1/2 diļļu un pētersīļu saišķīša
- 2 ēdamkarotes franču sinepju
- 4-5 ķiploka daiviņas
- 3-4 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana
- Olas cieti izvāra.
- Sieru sarīvē uz vidējā lieluma rīves.
- Zaļumus sakapā.
- Olas atdzesē, noņem čaumalu, sarīvē uz vidējā lieluma rīves.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Samaisa sieru, olas, zaļumus un ķiplokus, pievieno sinepes un majonēzi, visu vēlreiz samaisa.
- Sāli var nepievienot, jo pietiekoši sāļa ir majonēze, arī sinepes dod savu garšu.
- Pildījumu pagaršojiet, pirms tīt lavašā, ja nepieciešams, pieberiet sāli.
- Lavaša plāksni izklāj, noziež ar siera-olu pildījumu, izlīdzina.
- Noziesto lavašu blīvi satin ruletē.
- Ruleti sagriež gabaliņos, atstāj nostāvēties 5-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!