Sastāvdaļas
- 2 lavaša plāksnes
- 250 g vistas gaļas filejas
- 1 kausētais sieriņš
- 3 olas
- 1 paciņa majonēzes
- 1-2 ķiploka daiviņas
- sojas mērce pēc garšas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Vistas gaļu nomazgā, izcep augu eļļā vai izvāra.
- Vistas fileju atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
- Olas cieti izvāra, noņem čaumalu un sarīvē.
- Kausēto sieriņu uz 20 minūtēm ieliek saldētavā, pēc tam sarīvē.
- Ķiplokus sakapā.
- Sagatavotajiem produktiem pievieno sojas mērci un majonēzi, samaisa, izklāj uz lavaša.
- Lavašu satin ruletē, liek uz 1 stundu ledusskapī, tad izņem un sagriež šķēlītēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!