Lavaša pīrāgs ar malto gaļu un olām

Lavaša pīrāgs ar malto gaļu un olām Foto: Lavaša pīrāgs ar malto gaļu un olām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums lavaša
  • 300 g maltās gaļas
  • 2-3 olas
  • kečups
  • skābais krējums
  • majonēze
  • sāls
  • garšvielas
  • siers

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, garšvielas, uzklāj to uz lavaša, patur 10-15 minūtes. 
  2. Satin lavašu ruletē.
  3. Veidni ieziež ar eļļu, liek tajā ruletes.
  4. Gatavo mērci no olām, skābā krējuma, majonēzes, kečupa, garšvielām, sāls pēc garšas.
  5. Mērcei pilnībā jāpārklāj ruletes, 1-2 cm augstumā.
  6. Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes.
  7. 5-10 minūtes, pirms cepšanās beigām uzkaisa rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes