Sastāvdaļas
- 1 iepakojums lavaša
- 300 g maltās gaļas
- 2-3 olas
- kečups
- skābais krējums
- majonēze
- sāls
- garšvielas
- siers
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, garšvielas, uzklāj to uz lavaša, patur 10-15 minūtes.
- Satin lavašu ruletē.
- Veidni ieziež ar eļļu, liek tajā ruletes.
- Gatavo mērci no olām, skābā krējuma, majonēzes, kečupa, garšvielām, sāls pēc garšas.
- Mērcei pilnībā jāpārklāj ruletes, 1-2 cm augstumā.
- Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes.
- 5-10 minūtes, pirms cepšanās beigām uzkaisa rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!