Lasis siera kažokā

Lasis siera kažokā Foto: Lasis siera kažokā

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša
  • 200 g siera
  • 150 g majonēzes
  • sāls, pipari pēc garšas
  • citronu sula pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivi iztīra un sagriež 2 cm biezos gabalos, gabalus apsāla, sapiparo.
  2. Veidnē ieklāj foliju, liek laša gabalus, aprasina ar citronu sulu.
  3. Katram zivs gabalam uzklāj plānu majonēzes kārtiņu.
  4. Sieru sarīvē uz smalkās rīves, bagātīgi pārkaisa laša gabaliem.
  5. Cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
  6. Pasniedz karstu ar rīsiem vai dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes