Sastāvdaļas
- 1 kg laša filejas
- 400 ml kokosriekstu piena
- 1 ēdamkarote kokosriekstu skaidiņu
- 1 tējkarote malta ingvera
- mazs čili pipars
- 1/2 citrona sulas
- loki
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Lokus sakapā.
- Čili piparam iztīra sēklas, sīki sagriež.
- Pannā lej kokosriekstu pienu, pievieno čili, ingveru, kokosriekstu skaidiņas - samaisa.
- Liek pannā laša fileju, uzber sāli, piparus, uzliek vāku - sautē 5 minūtes.
- Laša fileju apgriež otrādi, uzliek pannai vāku - sautē vēl 5 minūtes.
- Pievieno lokus, sautē vēl 1 minūti, pasniedzot aprasina ar citrona sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!