Lasis citronu mērcē

Lasis citronu mērcē Foto: Lasis citronu mērcē

Sastāvdaļas

  • laša fileja
  • sāls, pipari
  • 1 citrona sula
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu
  • 1-2 citrona šķēlītes
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 1 smalki sarīvēta ķiploka daiviņa

Pagatavošana

  1. Laša fileju apsāla un sapiparo no abām pusēm.
  2. Ierīvē to ar ķiploku.
  3. Noziež ar citronu sulu.
  4. Majonēzi samaisa ar zaļumiem, uzklāj zivij no vienas puses.
  5. Liek virsū citrona šķēlītes.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes