Sastāvdaļas
- 800 g laša filejas
- 4 ēdamkarotes olīvu bez kauliņiem
- 2 ķiploka daiviņas
- 3 vidēja lieluma tomātu
- mazs saišķītis pētersīļu
- 100 g siera
- olīveļļa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Olīvas, rupji sagrieztus ķiplokus, 3 ēdamkarotes olīveļļas, pusi pētersīļu saišķīša sasmalcina blenderī.
- Lasi liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzber sāli un piparus.
- Virsū liek olīvu masu, pētersīļus, šķēlītēs sagrieztus tomātus - pārkaisa visu ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!