Sastāvdaļas
- 1 liels sīpols
- 500 g laša filejas
- 5-6 kartupeļi
- 750 ml zivs buljona
- 100 ml trekna saldā krējuma
- 1 saišķītis diļļu
- garšvielas, sāls, pipari
- gabaliņš sviesta
Pagatavošana
- Katlā uzkarsē eļļu un apcep sakapātu sīpolu.
- Pievieno sagrieztus kartupeļus un turpina cept 10 minūtes.
- Pieber sāli, piparus, garšvielas, pielej zivs buljonu, vāra, kamēr kartupeļi gatavi.
- Pievieno sagrieztu laša fileju, vāra vēl 3 minūtes.
- Pielej saldo krējumu, pievieno sakapātas dilles, sviestu - visu uzvāra. Zupu lej šķīvjos un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!