Sastāvdaļas
- 400 g laša filejas
- 300 g mencas filejas
- 500 g kārtainās mīklas
- 300 g cietā siera
- 1 ola
- 50 ml augu eļļas
- sāls
- pipari
- baziliks
Pagatavošana
- Izklāt kārtaino mīklu, nosmērēt ar augu eļļu.
- Sieru sarīvēt un 1/2 daļu pārkaisīt pāri mīklai.
- Uz mīklas izlikt laša fileju. Pārkaisīt ar sāli, pipariem, atlikušo rīvēto sieru.
- Uz laša filejas izlikt mencas fileju. Satīt mīklu un cieši to sakniebt.
- Pārsmērēt ar sakultu olu.
- Cept 190°C temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisīt ar baziliku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!