Sastāvdaļas
- 150 g mazsālīta laša
- 150 g svaiga gurķa
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
- šķipsniņa Vidusjūras garšvielu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Skābo krējumu samaisa ar citrona sulu, pieber mazliet sāls - samaisa.
- Gurķus sagriež pusītēs.
- Mazsālītajam lasim novelk ādu, izņem asakas, sagriež nelielos gabalos.
- Lēzenā šķīvī liek sagrieztos gurķus, malās liek laša gabaliņus, uzkaisa Vidusjūras garšvielas.
- Uzlej skābā krējuma maisījumu, salātus rotā ar laša gabaliņiem un rīvētu citrona miziņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!