Sastāvdaļas
- 5-7 cieti vārītas olas
- 200 g mazsālīta laša
- 1 apelsīns
- 15-17 olīvu bez kauliņiem
- 60 g siera
- sarkanie ikri rotāšanai
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un atsevišķi sarīvē.
- Mazsālīto lasi, apelsīnu, bez plēvēm, olīvas sīki sagriež.
- Sieru sīki sarīvē.
- Salātus liek kārtās:
- 1. kārta - puse olu baltumu, kas samaisīti ar majonēzi.
- 2. kārta - olu dzeltenumi, uzklāj majonēzi.
- 3. kārta - puse mazsālīta laša, uzklāj majonēzi.
- 4. kārta - olīvas.
- 5. kārta - atlikušais mazsālītais lasis.
- 6. kārta - siers, majonēze.
- 7. kārta - apelsīns.
- 8. kārta - atlikušie olu baltumi, kas samaisīti ar majonēzi.
- Salātus rotā ar ikriem, olīvām un olām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!