Laša kanapē

Laša kanapē Foto: Laša kanapē

Sastāvdaļas

  • 250 g sālīta vai auksti kūpināta laša vai foreles
  • 3 gurķi
  • 1 citrons
  • 140 g krēmsiera
  • daži zariņi diļļu

Pagatavošana

  1. Zivi sagriež nelielos gabaliņos, gurķus - aplīšos.
  2. Ar smalku rīvīti noņem citrona miziņu, cenšoties neskart mizas balto daļu. No mīkstuma izspiež ēdamkaroti sulas.
  3. Sajauc sieru ar citrona sulu, sasmalcinātam dillēm un citrona miziņām, atstāj uz neilgu laiku, lai garšas apvienotos.
  4. Uz katras gurķa šķēlītes liek nedaudz krēmsiera un gabaliņu zivs.
  5. Viegli pārkaisa ar citrona miziņām un zaļumiem. Iedur koka iesmiņus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes