Sastāvdaļas
- 250 g sālīta vai auksti kūpināta laša vai foreles
- 3 gurķi
- 1 citrons
- 140 g krēmsiera
- daži zariņi diļļu
Pagatavošana
- Zivi sagriež nelielos gabaliņos, gurķus - aplīšos.
- Ar smalku rīvīti noņem citrona miziņu, cenšoties neskart mizas balto daļu. No mīkstuma izspiež ēdamkaroti sulas.
- Sajauc sieru ar citrona sulu, sasmalcinātam dillēm un citrona miziņām, atstāj uz neilgu laiku, lai garšas apvienotos.
- Uz katras gurķa šķēlītes liek nedaudz krēmsiera un gabaliņu zivs.
- Viegli pārkaisa ar citrona miziņām un zaļumiem. Iedur koka iesmiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!