Sastāvdaļas
- 200 g laša filejas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 sarkana paprika
- 1 zaļa paprika
- 100 g kūpināta šķiņķa
- 100 ml baltvīna
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 100 ml dārzeņu buljona
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 250 g šampinjonu
- 200 g tomātu
Pagatavošana
- Lasi sagriež gabaliņos un aplaista ar citrona sulu.
- Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos un cep pannā bez taukvielām.
- Pieliek sasmalcinātu sīpolu un ķiploku - apcep.
- Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, gabaliņos sagrieztas paprikas, uzlej vīnu un buljonu, piever sāli, piparus.
- 10 minūtes sautē, pievieno sagrieztus tomātus un vēl minūti pasautē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!