Sastāvdaļas
- paprika
- jaunie kartupeļi
- tomāti
- nūdeles
- burkāni
- sīpoli
- gaļa
- olīveļļa, ķiploki, zaļumi
Pagatavošana
- Pannā, sakarsētā olīveļļā, liek lielos gabalos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Gaļu ar visiem taukiem, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno sīpoliem.
- Dārzeņus sagriež salmiņos.
- Jaunos kartupeļus sagriež mazos gabaliņos.
- Dārzeņus pievieno pakāpeniski gaļai un sīpoliem.
- Pievieno burkānus - 5 minūtes sautē, pievieno papriku - 5 minūtes sautē, pievieno tomātus - 5 minūtes sautē.
- Pieber sāli, sakapātus ķiplokus, garšvielas pēc garšas - visu samaisa.
- Pievieno kartupeļus, uzlej ūdeni, sautē vismaz 10 minūtes.
- Izvāra nūdeles sālsūdenī, notecina caurdurī.
- Dziļā šķīvī liek nūdeles, virsū liek gaļu ar dārzeņiem, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!