Sastāvdaļas
- 300 g kūpinātas vistas
- 4 olas
- 1 kausētais sieriņš
- 2 kartupeļi
- 1 sīpols
- majonēze
Pagatavošana
- Olas cieti izvāra.
- Kartupeļus izvāra gatavus.
- Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
- Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, sieru sarīvē uz smalkās rīves, olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Sīpolu sakapā un iemarinē - uz 20 minūtēm pārlej ar karstu ūdeni, kas samaisīts ar 1 ēdamkaroti etiķa.
- Salātus liek kārtās, starp kārtām veido majonēzes restīti.
- 1 kārta - vistas gaļa, majonēze
- 2 kārta - sīpoli
- 3 kārta - kartupeļi, majonēze
- 4 kārta - olu dzeltenumi
- 5 kārta - kausētais sieriņš, majonēze
- 6 kārta - olu baltumi.
- Gatavus salātus atstāj uz dažām minūtēm ievilkties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!