Kūpinātas vistas gaļas salāti ar žāvētajām plūmēm un sieru

Kūpinātas vistas gaļas salāti ar žāvētajām plūmēm un sieru Foto: Kūpinātas vistas gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 400-500 g kūpinātas vistas gaļas
  • 4 vidēja lieluma kartupeļi
  • 2 vidēja lieluma burkāni
  • 100-150 g žāvētu melno plūmju
  • 100-150 g majonēzes
  • 150 g valriekstu
  • 4 olas
  • mazliet sāls

Pagatavošana

  1. Dārzeņus izvāra, nomizo.
  2. Olas cieti izvāra, noņem čaumalas.
  3. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
  4. Žāvētas melnās plūmes sagriež sīkos gabaliņos.
  5. Valriekstus sasmalcina.
  6. Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos.
  7. Salātus liek kārtās, to salikšanai izmanto veidni, ar noņemamām maliņām:
  8. 1 kārta - rupji rīvēti burkāni, majonēzes restīte.
  9. 2 kārta - puse smalki sarīvēta siera, majonēzes restīte.
  10. 3 kārta - puse smalki rīvētu olu, majonēzes restīte.
  11. 4 kārta - puse kartupeļu, bagātīgi uzklāj majonēzi.
  12. 5 kārta - puse sasmalcinātu valriekstu.
  13. 6 kārta - žāvētas melnās plūmes.
  14. 7 kārta - kūpināta vistas gaļa, virsū uzklāj majonēzi.
  15. 8 kārta - kartupeļi, mazliet uzber sāli, bagātīgi uzklāj majonēzi.
  16. 9 kārta - atlikušās smalki rīvētās olas, majonēzes restīte.
  17. 10 kārta - atlikušais siers.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes