Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 150 g cukura
- 150 g miltu
Krēmam:
- 250 g salda krējuma
- 250 Maskarpone siera
- 150 g cukura
Bez tam:
- ķiršu kompots
- 100 g šokolādes
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru, puto 5 - 7 minūtes.
- Pievieno miltus, sajauc ne ļoti biezu mīklu.
- Mīklu liek tortes formā ar 26 cm diametru.
- Liek cepeškrāsnī 180°C un cep 20 - 25 minūtes.
- Izcepto biskvītu samitrina ar ķiršu kompotu.
- Uz biskvīta liek ķiršus bez kauliņiem.
- Gatavo krēmu.
- Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno Maskarpone sieru un samaisa.
- Krēmu liek uz ķiršu kārtas.
- Šokolādi sarīvē uz smalkās rīves.
- Pārkaisa kūku ar šokolādi.
- Liek ledusskapī uz 3 - 4 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!