Sastāvdaļas
- 0,5 kg cūkgaļas
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes degvīna
- melnie pipari
- buljons
- ingvers
- anīss
- mandarīna miziņas
- sāls
Pagatavošana
- Šķiņķi liek verdošā ūdenī un apvāra.
- Izņem kaulus, sagriež šķēlēs.
- Pievieno piparus, anīsu, mandarīna miziņas, sasmalcinātus sīpolus, ingveru, degvīnu un nedaudz buljona un tvaicē, līdz gaļa mīksta.
- Garšvielas izņem un gaļu atdzesē.
- Sajauc sojas mērci, uz smalkas rīves sarīvētu ingveru un sasmalcinātus ķiplokus un ieziež ar to šķiņķi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!