Krievu salāti

Krievu salāti Foto: Krievu salāti

Sastāvdaļas

  • 250 - 500 g nomizotu, vārītu kartupeļu
  • 250 g vārītas vai ceptas cūkas gaļas vai liellopu gaļas
  • 2 olas
  • 1 ābols
  • 2 skābēti gurķi
  • 1 neliela mērcēta un iztīrīta siļķe
  • 250 g vārītu un kubveida gabaliņos sagrieztu biešu (pēc garšas)

Mērce salātiem:

  • 1/8 l krējuma
  • 1 ēdamkarote rīvētu mārrutku
  • 2 ēdamkarotes etiķa
  • 1 tējkarote sinepju
  • 1/2 glāzes smalki sagrieztu pētersīļu un diļļu zaļumu

Pagatavošana

  1. Kartupeļus sagriež kubveida gabaliņos.
  2. Nomizo ābolus, izņem serdes.
  3. Pēc tam ābolus, gurķus, gaļu, siļķes sagriež nelielos kubveida gabaliņos.
  4. No krējuma, mārrutkiem, sinepēm, etiķa un zaļumiem pagatavo mērci un pievieno to salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes