Krēmsiers līdzīgs „Filadelfijai”

Krēmsiers līdzīgs „Filadelfijai” Foto: Krēmsiers līdzīgs „Filadelfijai”

Sastāvdaļas

  • 1 l piena
  • 500 ml kefīra
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējkarote citrona sulas

Pagatavošana

  1. Pienu uzvāra, noņem no uguns, pieber sāli, cukuru, samaisa.
  2. Pielej kefīru (istabas temperatūrā).
  3. Maisa tik ilgi, kamēr piens sarecē.
  4. Caurdurī ieklāj 4 kārtās salocītu marli, zem caurdura paliek trauku šķidruma savākšanai.
  5. Karstu piena masu lej caurdurī, 15-20 minūtēs šķidrums notecēs.
  6. Masu caurdurī maisa, lai šķidrums ātrāk notecētu, masu spiest ar rokām nevajag.
  7. Olu sakuļ ar citronu sulu putās.
  8. Turpinot kult, pakāpeniski pievieno piena masu, jāsanāk viendabīgai, gaisīgai masai.
  9. Piena masu liek ledusskapī uz 12 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes