Sastāvdaļas
- 6 olas
- 1/2 kārbas krēmsiera "Rasa" klasiskā vai ar zaļumiem
- 50 rīvēta siera
- 100 g bekona
- 5 ķiršu tomātus
- 50 g baziliks
- 30 g sviesta cepšanai
- sāls
- svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
- Olas sakuļ kopā krēmsieru un rīvēto cieto sieru.
- Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
- Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm, bazilika lapiņas smalki sakapā, 5-6 lapiņas atstājot rotāšanai.
- Bekonu smalki sakapā un uz pannas apcep kamēr kraukšķīgs.
- Olu un krēmsiera masu pārlej pāri bekonam pannā, viscaur izkārto ķiršu tomātiņus, pārkaisa ar baziliku.
- Pannai uzliek vāku un uz lēnas liesmas cep 8-10 minūtes, kamēr omlete gatava.
- Pasniedz nekavējoties, rotātu ar atliktajām bazilika lapām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!