Krēms „Rafaello” tortēm un kūkām

Krēms „Rafaello” tortēm un kūkām Foto: Krēms „Rafaello” tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 70 g kokosriekstu skaidiņu
  • 400 g iebiezinātā piena
  • 200 g sviesta
  • 200 g baltās šokolādes

Pagatavošana

  1. Sviestu un šokolādi izkausē un samaisa.
  2. Pievieno iebiezināto pienu un kārtīgi sakuļ.
  3. Pievieno kokosriekstu skaidiņas un vēlreiz sakuļ.
  4. Gatavu Rafaello krēmu liek stikla traukā un liek ledusskapī, vismaz uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.
  5. Ja krēmu izmantosiet kūkām vai tortei, var lietot uzreiz.

    Šo krēmu var arī smērēt uz baltmaizes un pasniegt bērniem, kā gardu našķi!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes