Krēms eklēriem

Krēms eklēriem Foto: Krēms eklēriem

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1,5 glāzes piena
  • 2 tējkarotes izkausēta sviesta 
  • 2 tējkarotes miltu

Pagatavošana

  1. Miltus sakuļ ar olām viendabīgā masā.
  2. Uzvāra pienu ar cukuru, tievā strūklā pielej olu maisījumam - kārtīgi sakuļ.
  3. Masu liek katlā, karsē uz uguns, bet nedrīkst uzvārīt! 
  4. Pievieno vaniļas cukuru, sviestu, samaisa, ātri krēmu atdzesē, liekot to auksta, ledaina ūdens peldē - izmaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes