Krējumā cepti kartupeļi

Krējumā cepti kartupeļi Foto: Krējumā cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 125 ml skābā krējuma
  • 1 sīki sakapāta ķiploka daiviņa
  • 2 ēdamkarotes sīki sakapātu piparmētru
  • 2 ēdamkarotes bazilika
  • 2 plānās šķēlītēs sagrieztas cieti vārītas olas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus ar visām mizām vāra sālsūdenī 20 minūtes, līdz tie mīksti. Nokāš.
  2. Nomizo un sagriež plānās šķēlēs.
  3. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C temperatūrai.
  4. Ietauko cepamo veidni un ieklāj kartupeļu šķēles.
  5. Pārlej skābo krējumu.
  6. Pārkaisa ar ķiplokiem un zaļumiem, virsū liek olas.
  7. Cep 20 - 25 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini. Pasniedz karstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes