Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 125 ml skābā krējuma
- 1 sīki sakapāta ķiploka daiviņa
- 2 ēdamkarotes sīki sakapātu piparmētru
- 2 ēdamkarotes bazilika
- 2 plānās šķēlītēs sagrieztas cieti vārītas olas
Pagatavošana
- Kartupeļus ar visām mizām vāra sālsūdenī 20 minūtes, līdz tie mīksti. Nokāš.
- Nomizo un sagriež plānās šķēlēs.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Ietauko cepamo veidni un ieklāj kartupeļu šķēles.
- Pārlej skābo krējumu.
- Pārkaisa ar ķiplokiem un zaļumiem, virsū liek olas.
- Cep 20 - 25 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini. Pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!