Kraukšķīgas vistu kājiņas

Kraukšķīgas vistu kājiņas Foto: Kraukšķīgas vistu kājiņas

Sastāvdaļas

  • 5 vistu kājiņas
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote kečupa
  • 75 g rīvmaizes
  • 100 g rīvētu zemesriekstu
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • garšvielas vistas gaļai
  • 60 ml augu eļļas

Pagatavošana

  1. Vistu kājiņas noskalo, novelk ādu.
  2. Olu sakuļ, pievieno sāli, kečupu - vēlreiz sakuļ.
  3. Bļodā samaisa rīvmaizi, rīvētus zemesriekstus, garšvielas.
  4. Vistu kājiņas mērcē olu masā, tad, kārtīgi apviļā rīvmaizes maisījumā.
  5. Sakarsētā pannā cep vistu kājiņas, aptuveni 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes