Kraukšķīga, cepta vista

Kraukšķīga, cepta vista Foto: Kraukšķīga, cepta vista

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista (sadala to 10 gabalos)
  • eļļa cepšanai
Marinādei:
  • 2 tases paniņu
  • 1 tase skābā krējuma
  • 1/4 tases Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 2 tējkarotes maltu melno piparu
Panēšanai:
  • 2,5 tases miltu
  • 2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes maltas paprikas
  • 1 ēdamkarote sāls

Pagatavošana

  1. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa, liek tajā vistas gaļas gabalus, liek ledusskapī uz vairākām stundām.
  2. Visas sastāvdaļas panēšanai samaisa.
  3. Vistas gaļas gabalus apviļā panēšanas maisījumā, liek uz restītes.
  4. Cep vistas gaļu sakarsētā augu eļļā, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  5. Pannā cepto vistas gaļu liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 10-12 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes