Sastāvdaļas
- 1 kg tomātu
- 800 ml buljona
- 3 vidēja lieluma sīpoli
- 150 g rīvēta Parmas siera
- nesagriezta baltmaize
- ķiploki
- olīveļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā kopā ar ķiplokiem, apcep olīveļļā, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, turpina cept.
- Pielej buljonu un 3 lielus baltmaizes gabalus(kas sagriezti mazākos gabaliņos, bez garozas).
- Pieber mazliet sāli un piparus, uzliek katlam vai dziļai pannai vāku, sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.
- Ņem karstumizturīgus keramikas podiņus, zupu salej tajos.
- Katrā podiņā liek baltmaizes gabalu, kas ierīvēts ar ķiploku, pārkaisīts ar sieru, aprasināts ar olīveļļu.
- Podiņus karsē krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!