Krāsnī gatavota tomātu zupa

Krāsnī gatavota tomātu zupa Foto: Krāsnī gatavota tomātu zupa

Sastāvdaļas

  • 1 kg tomātu
  • 800 ml buljona
  • 3 vidēja lieluma sīpoli
  • 150 g rīvēta Parmas siera
  • nesagriezta baltmaize
  • ķiploki
  • olīveļļa
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Sīpolus sakapā kopā ar ķiplokiem, apcep olīveļļā, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, turpina cept.
  2. Pielej buljonu un 3 lielus baltmaizes gabalus(kas sagriezti mazākos gabaliņos, bez garozas).
  3. Pieber mazliet sāli un piparus, uzliek katlam vai dziļai pannai vāku, sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.
  4. Ņem karstumizturīgus keramikas podiņus, zupu salej tajos.
  5. Katrā podiņā liek baltmaizes gabalu, kas ierīvēts ar ķiploku, pārkaisīts ar sieru, aprasināts ar olīveļļu.
  6. Podiņus karsē krāsnī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes