Sastāvdaļas
- 1 ziedkāposts
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 300 ml grieķu jogurta
- 1 laima sula
- 1 tējkarote maltu čili piparu
- 1 ēdamkarote ķimeņu
- 1 ēdamkarote saspiestu ķiploka daiviņu
- 1 tējkarote karija
- 1 tējkarote maltu melno piparu
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, ietauko veidni.
- Ziedkāpostu kārtīgi nomazgā, noņem zaļās lapas.
- Bļodā samaisa jogurtu, laima sulu, čili piparus, ķimenes, ķiplokus, kariju, sāli, maltus melnos piparus.
- Ziedkāpostu liek bļodā un noklāj ar jogurta marinādi un tad liek veidnē.
- Cep 30-40 minūtes, kamēr izveidojas jogurta marinādes garoziņa.
- Gatavu ziedkāpostu atdzesē 10 minūtes, pasniedz ar lapu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!