Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 2-4 sīpoli
- 3 ēdamkarotes etiķa
- 1/2 tējkarotes piparu maisījuma
- 3 ēdamkarotes citronu sulas
- 1 ēdamkarote cukura
- 2 ēdamkarotes garšvielas cūkgaļai
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabaliņos, samaisa ar piparu maisījumu, garšvielām cūkgaļai, 1 ēdamkaroti etiķa un 1 ēdamkaroti citronu sulas.
- Gaļu liek marinēties 2-6 stundas, vēsā vietā.
- Sīpolus sagriež gredzenos.
- Sīpoliem pievieno 2 ēdamkarotes etiķa, 1 ēdamkaroti cukura un 4 ēdamkarotes ūdens, samaisa un atstāj marinēties 1 stundu.
- Cepšanas maisiņā liek marinētos sīpolus, virsū liek gaļu, maisiņu aizsien un mazliet sadursta to ar dakšiņu.
- Maisiņu liek 250°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 50 minūtes.
- Pēc 50 minūtēm maisiņu izņem, pārgriež, pārlej gaļu ar radušos sulu un turpina cept vēl 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!